Mixtuur op zoek naar balans

 

Taizéproject 2012 | KERSTPROJECT John Rutter 2011 | PROJECT Henny Vrienten 2011 | KERSTPROJECT 2010 | JUBILEUM 2009


Mixtuur is een koor dat met veel plezier iedere donderdagavond in Utrecht aan de Adriaen van Ostadelaan (Aloysiuskerk) repeteert van 20.15 tot 21.45 uur o.l.v. onze dirigent Sebastian Holz en Wim Does op piano/orgel.

Al een aantal jaar organiseren wij projecten waarin mensen die van zingen houden worden uitgenodigd om gedurende een week of 6 met ons mee te repeteren. In die periode worden nieuwe liederen rond een bepaald thema of genre in gestudeerd. Zo is in het verleden o.a.de Mis van Henny Vrienten gezongen, Russische liederen en Kerststukken van John Rutter. Veel projectleden vonden het zingen bij Mixtuur zo leuk dat ze besloten lid te worden! Meer informatie over deze projecten is te vinden op deze website.

Inmiddels bestaat Mixtuur uit zo’n 25 leden waarvan de meerderheid vrouwen is. Daarom zijn wij voor ons volgende Kerstproject op zoek naar balans; wij zoeken mannelijke projectleden die het leuk vinden om van 7 november t/m Kerstavond 24 december mee te doen met het project “Weiße Weihnacht”.
In deze periode repeteert Mixtuur bekende en minder bekende Nederlands en Engelstalige kerstliederen én ook een aantal nieuwe Duitstalige stukken. Deze muziek heeft nog maar zelden in Nederland geklonken
Deze muziekstukken zullen wij in de Kerstavondviering van 24 december (20.30 uur) ten gehore brengen en deels ook samen met de mensen in de kerk zingen. Een deel van deze liederen zullen we ook tijdens de Volkskerstzang op zondag 22 december (16.00 uur) zingen in de Aloysiuskerk.

Graag nodigt Mixtuur mannen uit die met hen mee willen zingen. Als zij willen, mogen zij een vrouwelijk projectlid meenemen. Zangervaring is welkom maar niet nodig.muziek tijdens de Kerkennacht in bovengenoemde kerk door Mixtuur in concertante vorm ten gehore worden gebracht.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@koormixtuur.nl.
Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Maaike Hart (030-6343099)

Mixtuur, oktober 2013